Tervetuloa Myrskylän kunnan kotisivuille

Myrskylä on kaksikielinen maaseutukunta itäisellä Uudellamaalla. Tarjoamme luonnonläheisen ja turvallisen asuinympäristön sekä monipuolisia tonttivaihtoehtoja. Kunnalliset peruspalvelut hoidetaan inhimillisissä mittasuhteissa yksilöllisesti.

Tervetuloa Myrskylään!

Myrskylä sosiaalisessa mediassa

Myrskylä

Myrskylän nähtävyyksistä ja tapahtumista kiinnostuneille tarkoitettu sosiaalisen median kanava. Yhteistyössä Myrskylän kunta (10/2012)
Myrskylä
Myrskylä1 päivä sitten
Vastaa asukaskyselyyn 25.3.2018 mennessä

Myrskylän kunnassa laaditaan parhaillaan liikenneturvallisuussuunnitelmaa, jossa kartoitetaan seudun liikenteen vaaranpaikkoja. Voit ilmoittaa liikenteen vaaranpaikoista karttapohjaisella internet-kyselyllä, joka löytyy osoitteesta:
http://apps.strafica.fi/karpalo/ml/ tai http://apps.strafica.fi/karpalo/mlsvenska/
Myrskylä
MyrskyläMyrskylä jakoi julkaisunsa.1 viikkoa sitten
Vielä on viikko aikaa vastata Itä-Uudenmaan kuntien turvallisuuskyselyyn! :) Voit vastata kyselyyn osoitteessa http://bit.ly/2B9NAQt tai kunnanvirastolla. :)
Myrskylä
MyrskyläMyrskylä lisäsi 2 uutta kuvaa.2 viikkoa sitten
Myrskylä
Myrskylä2 viikkoa sitten
Myrskylän kunnassa laaditaan parhaillaan liikenneturvallisuussuunnitelmaa, jossa kartoitetaan seudun liikenteen vaaranpaikkoja. Voit ilmoittaa liikenteen vaaranpaikoista karttapohjaisella internet-kyselyllä, joka löytyy osoitteesta http://apps.strafica.fi/karpalo/ml/ tai http://apps.strafica.fi/karpalo/mlsvenska/ . Voit vastata asukaskyselyyn 2.-25.3.2018 välisenä aikana.
Myrskylä
Myrskylä3 viikkoa sitten
Itä-Uudenmaan kuntien vuoden 2018 turvallisuuskyselyyn voit vastata osoitteessa http://bit.ly/2B9NAQt

Vastausaika on 1.-22.3.2018. 👍
Myrskylä
Myrskylä3 viikkoa sitten
Sivistyslautakunta jakaa avustuksia Myrskylässä toimiville liikunta-, nuoriso- ja kulttuuriyhdistyksille sekä muille vapaille ryhmille. Avustukset on haettavissa 1.3.2018 alkaen ja hakuaika päättyy 29.3.2018 klo 14:00. Hakemuksia saa kunnantoimistosta sekä Myrskylän kunnan kotisivuilta. 😁

Myrskylän kirjasto

Palautusluukku sijaitsee kunnanviraston ilmoitustaulun alla. Sinne voi palauttaa kirjojaan milloin vain. Huomioithan, että palautukset näkyvät lainattuina seuraavaan aukiolopäivään asti.
Myrskylän kirjasto
Myrskylän kirjasto2 viikkoa sitten
Järjestelmänvaihdon uusi ajankohta on 23.3. – 2.4.

Järjestelmänvaihdon aikana lehtilukusali on auki 10-14, sisäänkäynti kunnanviraston pääovesta. 30.3.-2.4. Pääsiäisen takia kirjasto on kokonaan kiinni.

Järjestelmänvaihdon aikana kirjoja ei voi lainata eikä uusia, eikä nettikirjasto toimi.
Lainoja voi palauttaa palautuslaatikkoon tai kirjastoon, mutta ne rekisteröityvät palautetuiksi vasta järjestelmänvaihdon jälkeen.

Jatkossa Myrskylän kirjastokortti toimii kaikissa Helle-kirjastokimpan kirjastoissa ja nettikirjaston kautta voi varata seudun kirjastoista aineistoa lähikirjastoon noudettavaksi.

Tutustuthan myös uusiin käyttösääntöihimme, myöhästymismaksuihin ja laina-aikoihimme.
Myrskylän kirjasto
Myrskylän kirjasto jakoi käyttäjän Anne Lahnajärvi julkaisun.3 viikkoa sitten
Pistä kalenteriin, ensviikon keskiviikkona!
Myrskylän kirjasto
Myrskylän kirjasto jakoi linkin.2 kuukautta sitten
Muuta kirjainkokoa
Paranna kontrastia