Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja

Myrskylän kunta hakee ohjaajaa kuntouttavaan työtoimintaan

Oletko sinä etsimämme henkilö? Tahdotko aloittaa alusta? Täällä meillä se on mahdollista.

Myrskylän kunta haluaa joukkoonsa monipuolisen, mahtavan ja mukaansatempaavan tekijän. Meillä olisi ajatuksena, että juuri sinä tulet ja teet meidän toiveemme sinun näköisesti.

Mitä meillä sitten pitäisi tehdä?

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaajana suunnittelet ja käynnistät, sekä toteutat kuntouttavan työtoiminnan ryhmämuotoista palvelua. Sinulta sujuvat niin ryhmänohjaus, kuin yksilöohjauskin ja osaat suunnitella pitkäaikaistyöttömien elämänhallintaa ja työelämävalmiuksia tukevaa toimintaa. Verkostoidut alueella sekä toimit tiiviissä yhteistyössä mm. aikuissosiaalityön ja TE-toimiston kanssa. Toimit myös tarvittaessa yhteistyössä etsivän nuorisotyön kanssa. Tehtävä edellyttää hyvin itsenäistä työotetta.

Tässä työssä pääset ajattelemaan luovasti ja hyödyntämään omia taitojasi ja vahvuuksiasi. Työssä eduksi ovat ymmärrys pitkäaikaistyöttömyyteen liittyvistä prosesseista ja kokemus ohjauksen tai valmennuksen työtehtävistä.

Tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuuden.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä on vuoden määräaikaisuus ja työaika alustavasti 31h/vko. Tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempi alan työkokemus katsotaan eduksi.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti viimeistään 22.11.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen kunta@myrskyla.fi Sähköpostin osoitekenttään merkintä ”kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja”. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. kunnanjohtaja, hallintojohtaja Matti Latva-Pirilä, puh 040 746 0626, matti.latva-pirila@myrskyla.fi

Tietoja kunnasta saat myös kunnan kotisivuilta www.myrskyla.fi. Myrskylä on savuton kunta.

Muuta kirjainkokoa
Paranna kontrastia