Tontteja Kirkkojärven rannan läheisyydestä

Tontteja Kirkkojärven rannan läheisyydestä

Kirkkojärven rannan asuntoalueen omakotitontteja on vielä varattavissa.

Tonttien hinta on 15€/m2.

Etelän suuntaan järvelle aukeava asuinalue sijaitsee Myrskylän kirkonkylän keskustassa, palvelujen välittömässä läheisyydessä.  Perus- ja lähipalvelut ovat kävelymatkan päässä, kuten lasten päiväkoti, ala-asteen koulu ja terveyspalvelut.

Asuinalueen toteutuksen pohjaksi on käyty arkkitehtuurikilpailu. Voittaneessa ehdotuksessa on tutkittu asuinrakennusten sijoittelua ja otettu erityisesti huomioon esteettömät näkymät Kirkkojärvelle.  Alueelle voi rakentaa omakotitaloja ja ryhmärakentamiseen soveltuvia kytkettyjä pientaloja. Omakotitonttien koko vaihtelee välillä 1028 m2-1369 m2.

Alueella on valokuituverkko ja keskitetty aluelämpöverkosto, johon lämmitysenergia tuotetaan hybridijärjestelmällä, jossa pääsääntöisesti käytetään maalämpöä. Uusi ja innovatiivinen toimintamalli lähienergiapalveluineen on käyttäjälleen vaivaton ja perustuu uusiutuvan energian käyttöön.

Katuverkosto toteutetaan lapsiystävällisenä ja laadukkaana pihakatuna. Alueen ulkoreunalle jää niittymäinen virkistysalue ja rantaan yhteiskäyttöinen alue, jossa kulkee rantapolku sekä sitä rytmittävät aukiot venelaitureineen.

Kirkkojärven rannan asemakaavan aineisto
kauppakirjamalli
rakentamisohjeet
asemakaavakartta
kaavamerkinnät ja -määräykset
havainnepiirros
kaavaselostus
luonto- ja maisemaselvitys
ilmakuva
rantaraitti

Lisätietoja:
Timo Krigsman, puh. 040 524 4147, timo.krigsman@myrskyla.fi
Kunnanvirasto, vaihde (019) 510 850, kunta@myrskyla.fi

Muuta kirjainkokoa
Paranna kontrastia