Rakennusvalvonta ja ympäristönsuojelu

Askolan, Pornaisten, Pukkilan ja Myrskylän yhteinen rakennusvalvonta- ja ympäristönsuojeluyksikkö hoitaa rakennusvalvonnan, ympäristönsuojelun ja maa-ainesasioiden tehtävät vuoden 2006 alusta lähtien.

Päättävänä viranomaisena toimii yhteinen rakennusvalvonta- ja ympäristönsuojelulautakunta (10 jäsentä), jossa Myrskylän kunnan edustajina toimivat Jari Rantanen ja Niina Perttola, kunnanhallituksen edustajana Henrik Sjölund.

Askolan kunnan rakennusvalvonta

Rakennustarkastaja
Matti Männikkö
puh. 0400 415 083 (puhelinpäivystys: ti ja to klo 12-14)
matti.mannikko@askola.fi
Tavattavissa perjantaisin klo 9-11 Myrskylän kunnanvirastolla

Toimialajohtaja
Mikael Sundström
puh. 0400 841 151
mikael.sundstrom@askola.fi

Kaavoitusasiat                                                                                                                                                                                              Aluearkkitehti
Pertti Österman
puh. 040 548 9936 (puhelinpäivystys: ma-to klo 14-16, pe klo 12-14)
pertti.osterman@askola.fi
Tavattavissa parittomien viikkojen keskiviikkoisin Myrskylän kunnanvirastolla

KÄYTTÖMAKSUT

Rakennusvalvonnan taksat 1.3.2019 alkaen

Rakennusvalvontamaksut ovat Askolan rakennus- ja ympäristölautakunnan hyväksymät ja voimassa toistaiseksi. Lisätietoja taksoista saa rakennusvalvonnasta, puh. 040 7109 107.

Sähköinen asiointi

Askolan kunnan rakennusvalvonta on ottanut käyttöönsä valtakunnallisen Lupapiste-palvelun. Palvelun kautta kaikki rekisteröityneet käyttäjät, niin kuntalaiset kuin yritykset, voivat hakea lupia tai tehdä ilmoituksia Askolan, Pornaisten, Pukkilan ja Myrskylän alueella.

Luvat ja ilmoitukset tulee tehdä Lupapisteen kautta.

 

Ympäristönsuojelu

Askolan, Pornaisten, Pukkilan ja Myrskylän yhteinen rakennusvalvonta- ja ympäristönsuojeluyksikkö hoitaa rakennusvalvonnan, ympäristönsuojelun ja maa-ainesasioiden tehtävät vuoden 2006 alusta lähtien.

Päättävänä viranomaisena toimii yhteinen rakennusvalvonta- ja ympäristönsuojelulautakunta (10 jäsentä), jossa Myrskylän kunnan edustajina toimivat Jari Rantanen ja Niina Perttola, kunnanhallituksen edustajana Henrik Sjölund.

Lautakunnan alaisuudessa viranhaltijoina toimivat ympäristönsuojelusihteerit Tommi Maasilta ja Minna Isokallio. Ympäristönsuojelusihteerit valmistelevat mm. ympäristönsuojelu- ja maa-ainesasiat lautakunnan päätettäviksi.

Askolan Kunta: Ympäristönsuojelu

Sähköinen asiointi
Askolan kunnan ympäristönsuojelu on ottanut käyttöönsä valtakunnallisen Lupapiste-palvelun. Palvelun kautta kaikki rekisteröityneet käyttäjät, niin kuntalaiset kuin yritykset, voivat hakea lupia tai tehdä ilmoituksia Askolan, Pornaisten, Pukkilan ja Myrskylän alueella.

Lupahakemukset ja ilmoitukset tulee ensisijaisesti tehdä Lupapisteen kautta.

Myrskylän asioita hoitaa ympäristönsuojelusihteeri Tommi Maasilta
040 7639 420, tommi.maasilta@askola.fi

Ympäristösuojelusihteeri on pääsääntöisesti tavattavissa Myrskylän kunnanvirastolla tiistaisin.

Ympäristönsuojelusihteerit ovat tavattavissa myös Askolassa maanantaisin ja perjantaisin. Tapaamiselle on parasta varata aika (myös päivystysaikoina), jos haluaa varmistaa että viranhaltija on paikalla.