Tontit ja kartat

Tontit

Asuintontit ja -rakennuspaikat

Myrskylän kunnalla on myynnissä asuintontteja ja rakennuspaikkoja asemakaava- sekä haja-asutusalueilla. Hinnat vaihtelevat suuntaa-antavasti noin puolestatoista viiteentoista euroon neliöltä (~1,50 €/m2 – 15 €/m2) riippuen alueesta.

Myrskylän kunnalla on tarjolla kolme profiililtaan erilaista asuinaluetta. Kirkkojärven rannan, Narikon ja Palostenmäen tonttialueet sijaitsevat kaikki kävelymatkan päässä keskustasta, taajama-alueella, josta löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut, kuten uusi hirsinen alakoulu ja hirsiliikuntahalli, uudistettu päiväkoti, pankkipalvelut, kirjasto, kuntosali, terveysasema, ravintolat ja kahvilat, rauta- ja kukkakauppa, sisustus-, parturi-, hieronta- ja hyvinvointipalveluita, kalasavustamo, Alkon tilauspalvelu sekä paljon muuta. Myrskylän keskustan linja-autopysäkiltä on joukkoliikenneyhteys Porvooseen, mistä on liityntäliikennettä mm. Helsingin suuntaan. Lisäksi joukkoliikenteellä pääsee Orimattilaan, mistä jatkoyhteydellä Lahteen. Myrskylän keskustan alueella toimii huippunopea valokuituverkko, joka kattaa kaikki kolme asuinaluetta.

Rakentamisessa noudatetaan Askolan, Pornaisten, Pukkilan ja Myrskylän yhteistä rakennusjärjestystä.

 

KIRKKOJÄRVEN RANTA – Edullisesti veden äärellä, vain 58 minuuttia Helsingin Mellunmäen metrolta

Asuinalue on toteutettu arkkitehtuurikilpailuna siten, että kaikilta omakotitalojen tonteilta on esteettömät näkymät rantaan Kirkkojärvelle. Alueen keskustontteja kiertää ns. “muurikortteli”, josta siitäkin on näkymät Kirkkojärvelle. Suoraan kotioveltasi pääset ulkoilureiteille, vene- ja beachvolleyrannalle, tai vaikkapa frisbeegolfaamaan ja suppailemaan kirjastosta lainattavalla laudalla. Tieyhteydet ja kunnallistekniset liittymät on rakennettu tonttien rajoille, joten rakentamaan pääsee vaivatta. Alueella on mahdollista liittyä egolokiseen maalämpöjärjestelmään, mutta myös omat kiinteistökohtaiset lämmitysratkaisut ovat mahdollisia. Alueella toimii huippunopea, paikallisen LPOnetin valokuituverkko.

KIRKKOJÄRVEN RANNAN PIENOMAKOTITALOKAMPANJA 1.7.-1.10.2021

Alueen muurikortteliin toteutetaan kesällä 2021 tonttikampanja halutuille ja kysytyille pienomakotitaloille, mikä tarkoittaa alle sataneliöisten (esim. 50-80m2) pienomakotitalojen rakentamisen omalla hyötykasvipihalla ja puutarhalla. Kampanja on voimassa 1.7.-1.10.2021.

Kampanjasivulle tästä.

KIRKKOJÄRVEN RANNAN TONTTIHUUTOKAUPPA 1.-31.7.2021

Alueen tonteista numero 92/2 huutokaupataan Huutokaupat.com -sivustolla alennetulla pohjahinnalla ja myydään eniten tarjoavalle.

Kampanjasivulle tästä.

 

NARIKKO – Keskellä upeaa peltomaisemaa alavin järvinäkymin

Narikon omakotitalotonteilta avautuu upea peltomaisema alas etelään Kirkkojärvelle päin. Rauhallinen ja haluttu alue on etenkin lapsiperheiden suosiossa ja sen väljemmät tonttikoot mahdollistavat monipuolisen rakennusalan käytön kodin harrasteisiin ja talousrakennuksiin, vaikkapa erilliselle puusaunalle paljuineen! Suoraan kotioveltasi pääset ulkoilureiteille. Tieyhteydet ja kunnallistekniset liittymät on rakennettu tonttien rajoille, joten rakentamaan pääsee vaivatta. Alueella toimii huippunopea, paikallisen LPOnetin valokuituverkko.

NARIKON TONTTIHUUTOKAUPPA 1.-31.7.2021

Alueen tonteista numero 83/2 huutokaupataan Huutokaupat.com -sivustolla alennetulla pohjahinnalla ja myydään eniten tarjoavalle.

Kampanjasivulle tästä.

 

PALOSTENMÄKI – Vehreän metsän ympäröimänä

Palostenmäen omakotitalotontit sijaitsevat Myrskylän kuntakeskuksen pohjoispuolella alueelle tyypillisen havumetsikköalueen ympäröiminä. Heti kotioveltasi pääset polkujuoksemaan, marjastamaan ja sienestämään puhtaassa maastossa. Tieyhteydet ja kunnallistekniset liittymät on rakennettu tonttien rajoille, joten rakentamaan pääsee vaivatta. Alueella toimii huippunopea, paikallisen LPOnetin valokuituverkko.

PALOSTENMÄEN TONTTIHUUTOKAUPPA 1.-31.7.2021

Alueen tonteista numero 64/2 huutokaupataan Huutokaupat.com -sivustolla alennetulla pohjahinnalla ja myydään eniten tarjoavalle.

Kampanjasivulle tästä.

 

Vapaa-ajan asuntotontit ja rakennuspaikat

Vapaa-ajan asuntojen rakennuspaikkoja on kaavoitettu muutamia viimeksi 2010-luvun puolivälissä, joista osa on edelleen vapaana järviympäristössä. Tontteja ei ole lohkottu, eikä niihin ole toistaiseksi tieyhteyttä tai muita liittymiä. Tiedustele näistä erikseen suoraan kunnasta.

 

Teollisuustontit ja -rakennuspaikat

Myynnissä on myös teollisuustontteja ja rakennuspaikkoja joiden hinnat alkavat muutamasta eurosta sijainnista ja tonttikohtaisista seikoista riippuen. Teollisuustontteja on sekä Kuoppapellontien että Sepänmäen teollisuusalueilla, molemmat hyvien liikenneyhteyksien päässä.

 

KUOPPAPELLONTIE – AIVAN VALTAVÄYLIEN VARRESSA

Kuoppapellontien teollisuusalueen tontit ovat heti rakentamisvalmiita. Lisäksi alue on valokuituverkon piirissä. Tontit sijaitsevat logistisesti mitä parhaimmalla paikalla: pohjois-eteläsuuntainen tie 167 kulkee Lahti-Orimattila-Loviisa -linjalla saavuttaen sekä VT4:n, VT6:n ja VT7:n alle tunnissa. Lisäksi itä-länsisuunnassa alueen pohjoisreunalla kulkee tie 162 Pukkilan kautta Mäntsälään saavuttaen “kehänelosen”, eli tien numero 55 noin puolessa tunnissa. Tie 55 kulkee Mäntsälästä Hyvinkäälle vaihtuen tieksi 25 aina Lohjan läpi Hangon satamaan saakka. Edelleen tontilta pääsee kunnan läpi Artjärvelle, mistä Kouvolan suuntaan tietä 174.

Alueella on vapaana pienempiä yritystontteja 1700-2600 neliön välillä.

 

SEPÄNMÄKI – SUUREMMAT TONTTIKOOT

Sepänmäen teollisuusalueen tontit vaativat vielä hiomista. Alueet ovat metsäpohjaa, mutta aiesopimusten mukaan nämä pääasiassa suurempaan tilantarpeeseen kaavoitetut tontit pohjustetaan rakennusvalmiiksi. Alue on valokuituverkon piirissä.


 

Katso kaikki alueet tarkemmin karttakuvia klikkaamalla tai suoraan kunnan karttapalvelusta.

 

Kysy tonteista:

Tekninen johtaja Timo Krigsman puh. 040 524 4147, timo.krigsman@myrskyla.fi

Kunnanjohtaja Sam Vuorinen puh. 044 760 9116, sam.vuorinen@myrskyla.fi

Kunnantoimisto puh. 019 510 850, kunta@myrskyla.fi