Nuorisotila

Nuorisotila, NUOKKU

 

Nuorisotilassa järjestetään sekä suljettua että avointa toimintaa eri ikäryhmille. Avoimia nuokkuja on tarjolla kahdelle eri ikäryhmälle: 3.-6. -luokkalaisille kaksi kertaa viikossa ja 13-17 vuotiaille kolme kertaa viikossa (aukiolot alla). Avoimissa nuokuissa voi viettää vapaa-aikaa yhdessä kavereiden ja ohjaajien kanssa jutellen, pelaten pelejä, askarrellen tai vaikkapa musiikkia kuunnellen. Nuorisotilaan saa tuoda omia eväitä ja herkkuja, sekä valmistaa niitä nuokulla.

Peruskoulunsa päättäneille, yli 16-vuotiaille nuorille, on tarjolla etsivän nuorisotyöntekijän luotsaama special nuokku tiistaisin klo 18.00-21.00. Special nuokkuun ovat tervetulleita kaikki 16-29 vuotiaat nuoret.

Nuokun yhteystiedot:
Myrskylän Nuokku
Virastotie 7 (kirjastoa vastapäätä, rivitalon päätyhuoneisto)
0447922467 (Nuokun talopuhelin aukioloaikoina)
Facebook: Myrskylän Nuokku

Nuorisotilan toiminnasta vastaa ja tiedottaa kunnan nuoriso-ohjaaja.

Palloilut alkaen 11.1.2021. Koronarajoituksista johtuen höntsä ja palloilu ainoastaan 4-6lk. klo 17.00-19.00. 

Nuokut alkaen 11.1.2021. Koronarajoituksista johtuen julkaisemme viikkokohtaisen ohjelman erikseen joka maanantai.

 

 

Nuokkukortti, pakollinen kaikilla alaikäisillä nuokun kävijöillä 1.1.2021 alkaen.

Myrskylän nuorisopalveluissa on otettu käyttöön nuokkukortti ihan jokaiselle alaikäiselle talon kävijälle. Aiemmin haettu nuokkukortti ei enää kelpaa, vaan uusi kortti on HAETTAVA. Special nuokuissa käyvät täysi-ikäiset nuoret eivät tarvitse korttia. Nuokkukortti oikeuttaa nuoren osallistumaan tuttuun ja normaaliin tapaan nuokun avoimiin iltoihin ja toimintoihin jatkossakin. Haluamme turvata nuorten osallistumisen iltoihin, joten tarvitsemme nuoren ja lähiomaisen yhteystiedot turvallisuuden ylläpitämiseksi. Lisäksi nuokkukortilla saat paikallisista yrityksistä etuja korttia näyttämällä. Edut ovat nähtävillä kunnan nettisivuilla sekä Nuokussa.

Kauden 2020–2021 nuokkukortin saat helposti täyttämällä verkkohakemuksen webropolissa, jonka jälkeen saat kortin nuokulta. Kortti on pakollinen 1.1.2021 alkaen. Nuokkukortti on maksuton. Pääset täyttämään hakemuksen tästä.

Kaikki lomakkeessa olevat tiedot ovat luottamuksellisia. Jäsenrekisteristä on laadittu tietosuojalain mukainen tietosuojaseloste. Rekisterin tiedot hävitetään tietoturvallisesti toimintakauden jälkeen. Tietojen ensisijainen tarkoitus on edistää nuorisopalvelujen ja nuorten sekä huoltajien välistä yhteydenpitoa.

Nuorisopalveluiden tietosuojaseloste.

Nuokkukortilla saatavat alennukset:

Annikan Beauty -10% kaikista palveluista
FotoTiNooa -15% kuvauksista

Muuta kirjainkokoa
Paranna kontrastia