Tikusta asiaa?

Tikusta asiaa?

Monelle on varmasti kertynyt tekstiä, kuvia ja ideoita pöytälaatikkoon, muistitikulle tai vaikkapa modernisti pilveen ja joskus on varmasti tullut mieleen että näistä voisi olla joku muukin kiinnostunut. Hyvät ajatukset jakoon pistämällä saadaan niistä moninkertainen hyöty. Keksintöjen ja innovaatioiden lisäksi voidaan jakaa myös tietoa esim. liikunta ja kultturiharrastuksista tai muita hyvän elämän vinkkejä!

 

Tikusta asiaa – Kirjastosta kunnan innovaatiopääkonttori on Myrskylän ja Pukkilan kirjaston kirjastotoiminnan kehittämisavustusta saanut hanke, jossa muistitikkujen ja pöytälaatikkojen ja miksei myös verstaiden aarteita voi päästä tuulettamaan. Ajatuksena on järjestää tilaisuuksia, joihin kuntalaiset voivat tulla kertomaan omista keksinnöistään, innovaatioistaan, harrastuksistaan, taidoistaan, mielenkiintoisista kokemuksistaan, matkoistaan, runoistaan, valokuvistaan yms. Kuntalaisten ideoita peilaamaan ja syventämään voimme kutsua myös ulkopuolisia asiantuntijoita. Tilaisuudet kuvataan, jos se esiintyjille sopii, videolle ja jaetaan internetissä, sekä säilytetään kirjastojen kokoelmissa pysyvästi.

 

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Pukkilan tai Myrskylän kirjastoihin tai kirjastonhoitajaan 0400 320 787, jan.nystrom@myrskyla.fi niin keskustellaan sopivasta ajankohdasta tulla esittelemään ideaa vuoden 2018 aikana. Ei ole liian hulluja ideoita tähän hankkeeseen! (Kunhan esitykset ovat lakien ja hyvien tapojen mukaisia ja sopivat kaikenikäisille). Hankkeeseen liittyen järjestetään myös e-kirjan tekokurssi, jonka ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Tikusta asiaa?

 

Tikusta asiaa – Kirjastosta kunnan innovaatiopääkonttori är Mörskom och Pukkila biblioteks projekt, vars målsättning är att dela kommuninvånarnas goda idér. Det kan handla om uppfinningar eller innovationer, men också om andra saker som man vill dela, som som litterära eller andra konstnärliga alster. Intressanta upplevelser, reseberättelser eller dylikt.

 

Intresserade kan kontakta Mörskom eller Pukkila biblioteken eller bibliotekarien

0400 320 787, jan.nystrom@myrskyla.fi.

Muuta kirjainkokoa
Paranna kontrastia