Myrskylän nuotiopaikat

Myrskylän kunnan alueella sijaitsee kaksi luonnonhelmassa olevaa tulistelupaikkaa, jotka ovat kaikkien kuntalaisten käytössä. Lassen polun laavu sijaitsee Lassen polun välittömässä läheisyydessä vanhan hiekkamontun reunalla. Syväjärven uimarannalla sijaitsee kaksi nuotiokatosta. Toinen rannassa ja toinen ylempänä metsän siimeksessä. Nuotiopaikoilla noudatetaan alueen sääntöjä. Nuotiokatoksia ei tarvitse varata erikseen käyttöönsä. Noudatetaan jokamiehenoikeuksia ja annetaan jokaiselle oma rauha nuotiopisteillä, mikäli useampi seurue käyttää niitä samanaikaisesti.

Nuotiopaikkoja hallinnoi Myrskylän Hyvinvointipalvelut. Ongelma- ja huoltopyynnöissä pyydämme olemaan yhteydessä: palaute.nuotiopaikat@myrskyla.fi

Huoltotoimenpiteet toteutetaan arkipäivisin. Alueilla ei ole talvikunnossapitoa.

 

SYVÄJÄRVEN NUOTIOKATOKSET

Syväjärven uimarannan alueella sijaitsee kaksi nuotiokatosta. Alempi nuotiokatos tarjoaa monipuoliset retkeilymahdollisuudet niin yksin kuin isommankin porukan kanssa. Istumatilaa löytyy hyvin. Katos on rakenteeltaan laavumainen ja vain yksi sivu on avonainen, josta avautuu Syväjärven kaunis näkymä. Katoksessa on muurattu avotakka, jossa voit tulistella omia eväitä. Lisäksi löytyy myös ritilä. Huomioithan, että katoksella ei ole polttopuita tarjolla, joten tuothan omat puut mukanasi. 

Syväjärvellä sijaitsee myös toinen nuotiokatos ylempänä metsän siimeksessä. Katos on kooltaa pienempi ja on kaikilta sivuilta avonainen. Istumatilaa löytyy. Katoksesta löytyy tulisija, jossa on kiinteä ritilä, jossa voit tulistella omia eväitä. Huomioithan, että katoksella ei ole polttopuita tarjolla, joten tuothan omat puut mukanasi.

 

LASSEN POLUN LAAVU

TÄMÄ OSIO PÄIVITTYY VIELÄ