Fritid & Bibliotek

Bibliotek

Kontaktuppgifter:

Ämbetsvägen 5
07600 MÖRSKOM
Tel.  040 181 2020
förnamn.efternamn@myrskyla.fi
kirjasto@myrskyla.fi
bibliotekarie Jan Nyström (0400 320 787).

 

Öppethållningstider:

Mon   kl. 10-15
Ti       kl. 14-19
Ons   kl.  14-19
To      kl. 14-19
Fre     kl. 10-15

Biblioteket är stängt under helgdagar.

Returluckan är alltid öppen. Du hittar den vid kommunkansliets anslagstavla.

Biblioteksmaterial:

Du kan bläddra igenom våra samlingar genom att klicka på linken nedan. Från biblioteket får du ett lösenord, som gör det möjligt att bläddra igenom samt förnya dina lån via nätet. Lånen kan förnyas höggst fem gånger ifall materialet inte är reserverad. Du kan också reservera material som är utlånat.

 
 

E-material:

 E-TIDSKRIFTSTJÄNSTEN Pressreader har öppnat. Tidskrifterna kan läsas på dator, smarttelefon eller pekplatta i Mörskom bibliotek. För att läsa tidskrifterna hemma för 7 dagar behöver du logga in Pressreader i bibliotek.

ELIB är de östnylänska bibliotekens gemensamma e-bokstjänst för e-böcker och e-ljudböcker. Den största delen av materialet är på svenska, men det finns också titlar på 16 andra språk. Adressen till Elib-tjänsten https://ostnyland.elib.se/ 

E-BÖCKER kan nu lånas med Mörskom bibliotekskort och lösenord. Vår e-boksamling heter eAgrigola och är gemensam med Lappträsk, Lovisa och Pukkila. På eAgricola webplatsen hittar du också instruktioner om hur man använder e-böckerna. Länetiden för e-böckerna är 14 dygn. På biblioteket kan du få hjälp med att ladda ner läseprogram.

FJÄRRLÅN från Lovisa och Lappträsk biblioteken är nu närlån. Mörskom bibliotekets kunder kan beställä material som inte finns i våra egna samlingar avgiftsfritt från Lovisa och Lappträsk. Nätreservation fungerar inte ännu.  Beställningen gör som en normal fjärlånebeställning via personalen.

 

 

Muuta kirjainkokoa
Paranna kontrastia