Myrskylän Myytit – tarinankeruu

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
1.7.2020 - 31.8.2020
0:00

Kategoriat


Myrskylän Myytit on projekti, joka tähtää tarinoiden löytämiseen Myrskylän eri paikoista. Voimme ajatella, että tarinat ja historia ovat paikkojen sieluja. Myrskylällä on rikas ja vanha historia, ja kaikki eivät tiedäkään monesta paikasta ja tarinasta. Nyt haluamme kuulla ja tuoda esiin yksilöllisiä tarinoita Myrskylästä ja tarvitsemme sinun apuasi. 

Tunnetko jonkun tietyn paikan, rakennuksen, alueen metsässä, kallion tai polun, jolla on tarina? Kerro se meille. Kerro mistä olet kuullut tarinan tai oletko vaikka keksinyt tarinan itse? Voit myös lähettää valokuvan paikasta. Lähetä se tina.salminen@myrskyla.fi-hin sähköpostilla tai voit jättää sen Kunnantalon postilaatikkoon 31.8.2020 mennessä. Voit myös sopia ajan elokuussa Tinan kanssa ja kertoa tarinasi.

Kaikki tarinat luetaan ja ne voidaan sopivuuden mukaan tulostaa ja laminoida ja laittaa luontoon luettavaksi, vaikkapa juuri lokaatiosi äärelle. Jotkut voimme lukea ääneen mp3-tiedostoiksi ja kulkijat voivat lokaatiossa kuunnella tarinat kännykästään. Tarinoita käytetään myös Taiteiden Yössä 19.9.2020 Valotaide-työpajassa.

Tina Salminen

kulttuurituottaja, 0440850722

 

 

Mörskoms Myt är en projekt som siktar mot att finna berättelser av olika lokaler i Mörskom. Man kan tänka att en händelse, en historia och en berättelse är själen på hela platsen. Mörskom har en rik och gammal historia som alla inte vet om. Nu vill vi höra och få fram individuella berättelser om Mörskom och vi behöver din hjälp.

Känner du till en speciell plats, en byggnad, ett område i skogen, en klippa eller stig, som har en historia? Berätta den till oss. Berätta vart du har hört historian eller om du har hittat på den själv osv. Du kan även ta en foto på platsen om du vill. Skicka din berättelse till tina.salminen@myrskyla.fi senast 31.8.2020. Du kan även träffa Tina i augusti och berätta din historia för henne.

Alla berättelser ska läsas igenom och vi ska printa dem och laminera för en utställning i naturen eller eventuellt läsa din historia högt och spela in den till en mp3, som kan öppnas vid platsen och lyssnas på. Berättelser ska även användas på Konstens Natt den 19.9.2020 vid en Ljuskonst workshop.

Tina Salminen

kulturproducent, 0440850722