Tarinakaraoke

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
4.10.2017
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Myrskylän kirjasto

Kategoriat


Minkälainen merkitys urheilulla ja Lasse Virénin olympiavoitoilla 1970-luvulla on ollut Myrskylälle? Tästä aiheesta puhutaan Myrskylän kirjastossa, keskiviikkona 4.10.2017 klo 18 – 20. Vieraana Lasse Virén. Kaikki penkkiurheilijoista himoliikkujiin ovat tervetulleita kertomaan ja kuuntelemaan tarinoita vuosien varrelta! Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

 

Tarinakaraoke on kahdeksan Itä-Uudenmaan kirjaston yhteinen hanke, jossa kerrotaan tarinoita eri teemoista Suomen itsenäisyyden eri vuosikymmeniltä. Tarinakaraoke on osa Suomi100 –juhlavuotta ja sitä vetää Keth Strömdahl Askolan kunnankirjastosta. Idea Tarinakaraokesta on lähtöisin Askolasta, jossa tarinapiirejä on järjestetty jo useamman vuoden ajan. Ihmisten kertomat tarinat ovat Askolassa poikineet kotiseutukävelyjä, valokuvanäyttelyitä ja monenmoisia tapahtumia, jotka ovat vahvistaneet kotiseutuidentiteettiä ja juuria.

 

Tarinakaraoke uskoo tarinoiden voimaan. Tarinat tuovat ihmisiä yhteen, ne vahvistavat kotiseutuidentiteettiä ja mahdollistavat vuorovaikutuksen ihmisten välillä.

 

Kirjastossa nähtävillä koko lokakuun Pentti Urhosen kokoama valokuvanäyttely Myrskylän Myrskystä.