Nuorisolle

Nuorisotila

Nuorisotila

 

Nuorisotilassa järjestetään sekä suljettua että avointa toimintaa eri ikäryhmille. Avoimia nuokkuja on tarjolla kahdelle eri ikäryhmälle: 3.-5.luokkalaisille kaksi kertaa viikossa ja 6.luokkalaisista 17-vuotiaisiin kolme kertaa viikossa (aikataulut alla). Avoimissa nuokuissa voi viettää vapaa-aikaa yhdessä kavereiden ja ohjaajien kanssa jutellen, pelaten pelejä, askarrellen tai vaikkapa musiikkia kuunnellen. Nuorisotilaan saa tuoda omia eväitä ja herkkuja, mutta energiajuomien nauttiminen on kiellettyä ikään katsomatta.

Peruskoulunsa päättäneille, yli 16-vuotiaille nuorille, on tarjolla etsivän nuorisotyöntekijän luotsaama K16 nuokkuryhmä parittomien viikkojen tiistaisin (ryhmään pitää ilmoittautua etukäteen). Pienemmille koululaisille (eskari-2.luokkalaiset) on tarjolla kerhomuotoista toimintaa Ampun 4H:n vetämänä, josta mainostetaan erikseen Wilman kautta.

Nuokun yhteystiedot:
Myrskylän Nuokku
Virastotie 7 (kirjastoa vastapäätä, rivitalon päätyhuoneisto)
0447922467 (Nuokun talopuhelin aukioloaikoina)
Facebook: Myrskylän Nuokku

Nuorisotilan toiminnasta vastaa ja tiedottaa (lähinnä sosiaalisen media kautta) kunnan nuoriso-ohjaaja.

Höntsät/palloilut alkaen ma 31.8.
Nuokut alkaen to 3.9.

Nuokkukortti

Alle 18-vuotiailla nuorilla on mahdollisuus saada Nuokkukortti täytettyään ja palautettuaan yhteystietolomakkeen. Lomake vaatii huoltajan allekirjoituksen. Nuokkukortilla saa alennuksia paikallisten toimijoiden palveluista ja/tai tuotteista. Alla lista nuoria tukevista yrityksistä. Mikäli sinulla on yritys joka haluaa tukea nuoria, voit olla yhteydessä nuoriso-ohjaajaan. Nuokkukortti on voimassa siihen vuoteen saakka, kun nuori täyttää 18-vuotta.

Annikan Beauty -10% kaikista palveluista
FotoTiNooa -15% kuvauksista

Muuta kirjainkokoa
Paranna kontrastia