Viimeisin asukastiedote koronaviruksesta

Viimeisin asukastiedote koronaviruksesta

Myrskylän kunnan asukastiedote koronaviruksesta 1.6.2020 alkaen:

Lue tiedote: ASUKASTIEDOTE-kunnalliset palvelut 1.6.2020 alkaen

 

Muuta ajankohtaista tietoa kesälle 2020:

Matonpesupaikka:

Matonpesupaikka on avattu ja pidetään avoinna 31.8.2020 asti joka päivä klo 8.00-21.00. Matonpesupaikka sijaitsee Kirkkojärven rannalla osoitteessa Kapakantie 7. Matonpesupaikalla on viisi (5) allasta ja mankeli. Vesi altaille johdetaan kunnan vesijohtoverkostosta ja jätevedet johdetaan kunnan viemäriverkostoon. Paikan kunnossapidosta vastaa Myrskylän kunnan tekniset palvelut.

 

Soutuvenepaikat:

Soutuvenepaikkoja on Kirkkojärven rannalla kaksi. Toinen on Kapakantiellä matonpesupaikan alueella (Kapakantie 7) ja toinen Rantakujan päässä. Alueilla on kiinnityspaalut, joihin veneen voi kiinnittää ja tarvittaessa lukita. Paalut ovat vapaasti myrskyläläisten käytettävissä ja niistä ei peritä maksua. Paikkojen kunnossapidosta vastaa Myrskylän kunnan tekniset palvelut.

 

Liikunta:

Kuntolaatikot:

Kuntoiluaika 1.6.-30.9.2020 (kautta jatketaan, jos säät sallivat). Lisätietoja ja laatikoiden sijainnit löydät täältä.

Ulkoliikuntapaikat ja ohjatut liikuntaryhmät:

Kesän 2020 ohjatut liikuntaryhmät löydät täältä. 

Myrskylän ulkoilureitit ja ulkoliikuntapaikat löydät täältä.

SUP-lautojen lainaus:

SUP-laudat ovat lainattavissa kesällä 2020. Lainaukset kirjastosta kirjastokortilla kirjaston aukiolojen mukaan. Lisätietoja ja lautojen lainaus täältä.

Huom! SUP-laudat eivät ole tällä hetkellä lainattavissa molempien lautojen rikkoutumisen vuoksi.

Syväjärven uimaranta:

Myrskylän yleinen uimaranta sijaitsee Syväjärvellä (Syväjärventie 155C). Uimarannalta löytyy lapsille leikkipaikka, ja omat eväät voi nauttia grillikatoksessa. Rannan hoidosta vastaa kunnan tekninen toimi. Uimaveden laatua valvoo Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän Ympäristöterveyskeskus. Virallinen uintikausi on 15.6.-31.8.2020. Uimavesinäyte Syväjärven uimaranta 24.6.2020

 

Kotiseutumuseo:

Kotiseutumuseo on kesä-heinäkuun ajan suljettu. Elokuun mahdollisesta avaamisesta tiedotetaan myöhemmin. Museon vaihtuva näyttely vuonna 2019-2020 on “Punttipöksyjä ja laamapaitoja – ihania ja hurjia alusvaatteita”. Lisätietoja löydät täältä.

 

Tapahtumat:

Myrskylän kesän avaus lauantaina 6.6.2020 on peruttu. Syksyn Pyhä Yö – Taiteiden Yö järjestetään lauantaina 19.9.2020. Lisätietoja näistä sekä muista Myrskylän tapahtumista löydät kunnan tapahtumakalenterista.

 

Nuoret:

Nuorten avoin toiminta kesälle 2020 löytyy täältä.

 

Sosiaali- ja terveyspalvelut:

Kesälomakaudella palvelut toimivat normaalisti tai pienin poikkeuksin. Suurin osa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän sosiaali- ja terveydenhoidon palveluista on käytettävissä normaalisti läpi kesän. Kesä–heinäkuussa joitakin palveluja saa supistetuin aukioloajoin tai tavallisesta poikkeavasta toimipisteestä. Kiireellisissä asioissa palvelujen piiriin pääsee aina loma-aikanakin. Lue tiedote täältä.

Muuta kirjainkokoa
Paranna kontrastia