Lassen polun laavu on avattu kuntalaisten käyttöön

Lassen polun laavu on avattu kuntalaisten käyttöön

Lassen polun laavu on avattu kaikkien kuntalaisten käyttöön 1.12.2021 alkaen. Alueelta löytyy kotalaavu, wc-käymälä, sekä puuvaja. Viralliset avajaiset järjestetään keväällä, kun maalaustyöt on saatu päätökseen.

Alueella noudatetaan sääntöjä, jotka löytyvät puuvajan seinästä. Huomioithan, että alueella ei ole talvikunnossapitoa. Laavun alueelle ei saa ajaa minkäänlaisilla moottoriajoneuvoilla.

Laavulta löydät myös nokipannun, muurikkapannun, loimulaudat sekä makkaratikkuja. Ethän vie niitä mukanasi. Huolehdithan käytön jälkeen välineiden puhtaudesta.

Teethän puita valmiiksi seuraavalle kävijälle. Puuvajasta löytyy kirves ja muita välineitä laavulla viihtymiseen. Roskat laitetaan roskiin ja pidetään alue siistinä oman käytön jälkeen. Huomioithan, että polttopuut ovat käytössä vain laavun tarkoituksiin.

Alueella on tallentava kameravalvonta.

Iloisia tulisteluhetkiä kaikille!

Ongelma- ja korjauspyynnöt, sekä palautteet pyydetään laittamaan osoitteeseen: palaute.nuotiopaikat@myrskyla.fi

Lassen polun laavuhanke toteutettiin kunnan omalla rahoituksella, sekä Silmu Ry:n Leader -hankerahoituksella, joka kattoi osan hankkeen kustannuksista. Kiitos Silmulle avustuksesta ja yhteistyöstä!

Silmu ry:n Leader -tukea voidaan myöntää yleishyödyllisiin toimenpiteisiin esim. elinkeinotoimintaa edistävään yhteistyöhön, kehittämis-, koulutus- ja tiedonvälityshankkeisiin sekä investointeihin. Lassen polun laavuhanke on yleishyödyllinen investointihanke, jolla parannetaan luontoreitistöjä sekä retkeilymahdollisuuksien monipuolisuutta Myrskylässä.