Myrskylän kunnan tekniset palvelut, tiedote 20.11.2020

Myrskylän kunnan tekniset palvelut, tiedote 20.11.2020

Päällystystyöt Kauppakujan jatkeella sekä Oikotien kevyenliikenteen väylällä on saatu päätökseen ja tiet ovat normaalisti käytössä. Tolkkilantien risteysalue on valmistunut liikenneturvallissuunnitelman mukaisesti ja alueelle on rakennettu turvallinen kevyenliikenteen yhteys. Alueella suoritetaan vielä rumpu- ja kuivatustöitä.

Rantatien ja Koskenkylän yritysalueen katu- ja kunnallistekniset työt jatkuvat ja kohteissa on voimassa väliaikaiset liikennejärjestelyt. Kumismäentien ja Virastotien viettoviemäri -urakka on valmistunut ja päällystystyöt on suoritettu.

Tekniset palvelut ovat asentaneet perjantaina 20.11.2020 jouluvaloja Myrskylän keskustaan. Joulukuuset sijaitsevat Rantapolun ja Keskustien risteyksessä sekä Kapakantien ja Keskustien risteyksessä. Kunnanviraston edessä olevaan lehmukseen on myös asennettu valot.

Talven ensimmäiset hiekoitukset risteys-, jalkakäytävä- sekä piha-alueiden osalta on suoritettu kunnossapitourakasta vastaavan Huhdanoja Oy:n toimesta.

Myrskylän urheilukentän parkkipaikalla olevat hiekkatekonurmirullat ovat peräisin Kouvolan pesäpallostadionilta. Hiekkatekonurmi asennetaan keväällä 2021 Myrskylän uuden koulun pihalle tulevalle pelikentälle. Rullissa ei ole käytetty kumirouhetta ja ne ovat hyvälaatuisia.

Maakaivojen porauksia suoritetaan Kirkkojärven lämpölaitoksella viikon 48 alkupuolella.

Telia rakentaa kuitukaapelia Keskustien ja Veteraanitien risteysalueella viikolla 48-49.

 

Lisätietoja: tekninen johtaja Timo Krigsman, timo.krigsman@myrskyla.fi, puh. 040 524 4147