Myrskylän kunta hakee Päiväkoti Helmitarhaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Myrskylän kunta hakee Päiväkoti Helmitarhaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen Päiväkoti Helmitarhaan ajalle 1.10.2021- 31.7.2022. Tehtävä sijoittuu Männynkäpyjen ryhmään, jossa lapset ovat iältään 1-2-vuotiaita.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kehittävän ja kannustavan työotteen. Olet positiivinen, joustava, innostunut työstäsi ja haluat kehittää varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuu kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon osilla.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Työaika on 38,25/vko. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 30.9.2021 klo 12 mennessä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja-384666/

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Kati Tähti, p. 040 584 6847, kati.tahti@myrskyla.fi