Myrskylässä mökkeilijä – otathan nämä huomioon

Myrskylässä mökkeilijä – otathan nämä huomioon

Hyvät Myrskylässä mökkeilijät,

Monet teistä ovat saapuneet jo pääsiäiseltä tai saapuvat nyt vapun tienoilta vapaa-ajan asunnoilleen – osa taas on voinut viettää aikaansa mökillään jo tovin vallitsevasta tilanteesta johtuen. Olette kaikki tervetulleita, mutta muistakaamme toimia terveysturvallisesti kaikilta osin ja noudattaa viranomaisten ohjeita.

Olemme iloisia, kun käytätte myrskyläläisiä palveluita. Kun asioitte liikkeissä, pitäkää huolta hygieniasta ja turvavälistä muihin henkilöihin. Käyttäkää aina maskia julkisilla paikoilla liikkuessanne. Vaikka ette olisikaan hetkeen tuttujenne tai mökkinaapureidenne kanssa nähneet, ei ole syytä halailuun. Ei ole suositeltavaa lähteä myöskään kahville tai maljoja nostelemaan. Tehdään se sitten myöhemmin, kun rokotekattavuus on riittävällä tasolla. Muistakaa myös, että paikkakunnalla on saatavissa palveluita tavaroiden ja palveluiden mökille kuljetukseen tarvittaessa, joista voitte sopia yrittäjän kanssa.

Toimimalla oikein suojelemme muita sekä itsemme. Ajantasaista kunnan koronatiedotusta voitte seurata kunnan verkkosivujen etulehdeltä.

Ollaan rauhallisia, muistetaan turvavälit ja huolehditaan käsihygieniasta.