Päijät-Sote: Aiheettoman perintäkirjeen saaneille hyvityslasku viikon kuluessa

Päijät-Sote: Aiheettoman perintäkirjeen saaneille hyvityslasku viikon kuluessa

Päijät-Soten noin 600 asiakkaalle on lähtenyt laskutusoperaattorin virheestä johtuen aiheettomia perintäviestejä. Ongelma liittyy 4.–6.8. muodostuneisiin laskuihin, jotka eivät ole siirtyneet operaattorilta verkkopankkiin.

Päijät-Soten taloushallinnon palveluja tuottava Provincia Oy on selvittänyt alihankkijoidensa kanssa syntynyttä tilannetta ja aloitti sen korjaamistoimenpiteet heti vian ilmettyä. Asiakkaille aiheettomasti lähteneisiin perintäkirjeisiin tehdään hyvityslaskut alkuviikon aikana. Uudet korvaavat laskut saadaan lähtemään vielä tämän viikon aikana.

Mikäli asiakas on jo ehtinyt maksamaan laskun esimerkiksi perintäkirjeen tiedoilla, on asia hänen osaltaan kunnossa, eikä korvaavaa laskua enää tule.

Provincia Oy tulee hyvittämään asiakkaille aiheettomasti syntyneet perintäkulut. Aiheettomia perintäkuluja maksaneita asiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä Provincian maksuntarkkailuun numeroon 03 821 4019 tai sähköpostitse osoitteeseen maksuntarkkailu@provincia.fi. Päijät-Sote ja Provincia Oy pahoittelevat aiheettomien perintäkirjeiden herättämää huolta.