Päijät-Sote: Ateriapalvelutuottajan toimituksissa ilmennyt alkuvaikeuksia, tilannetta ratkotaan aktiivisesti

Päijät-Sote: Ateriapalvelutuottajan toimituksissa ilmennyt alkuvaikeuksia, tilannetta ratkotaan aktiivisesti

Päijät-Soten ateriapalvelutuottaja vaihtui vuodenvaihteessa. Ateriapalvelujen tuottajana aloitti Attendo Oy:n (Vireko Oy) ja ISS Palvelut Oy:n ryhmittymä. Ateriapalvelujen tuottamisessa on ilmennyt käynnistysvaiheessa valitettavia puutteita, joita Päijät-Sote ratkoo tuottajan kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Ongelmia aterioiden toimittamisessa on ollut palveluasumisen ja päivätoiminnan yksiköissä sekä Jalmarin kuntoutussairaalan ja Orimattilan vuodeosastoilla. Sen sijaan keskussairaalan osalta palvelut ovat käynnistyneet tiukasta aikataulusta huolimatta hyvin.

– Pidämme tiiviisti yhteyttä tuottajaan tilanteen ratkaisemiseksi. Haluamme päästä mahdollisimman pian tuottajalta edellyttämäämme laatutasoon, jotta voimme taata maistuvat ja terveelliset ateriat asiakkaillemme, tähdentää toimialajohtaja Jukka Santala.

– Alun kaikki haasteet saadaan kyllä kampitettua. Tärkeintä on, että kukaan ei ole jäänyt ilman ruokaa. Olemme jo yhteistyössä ryhmittymän kesken tehneet ripeitä ratkaisuja ongelmien ratkaisemiseksi. Olemme myös tyytyväisiä saamastamme palautteesta koskien ruuan hyvää makua, sanoo Virekon liiketoimintajohtaja Satu Puustinen.

www.paijat-sote.fi