Myrskylän alueella 3.3.2021 noin kello 22:40 alkanut vesihäiriö hallinnassa – paineet palautuvat hiljalleen, vältäthän turhaa vedenkäyttöä.

Myrskylän alueella 3.3.2021 noin kello 22:40 alkanut vesihäiriö hallinnassa – paineet palautuvat hiljalleen, vältäthän turhaa vedenkäyttöä.

Myrskylän kunnan alueella ilmeni 3.3.2021 noin kello 22:40 vesihäiriö, jonka yhteydessä raportoitiin lyhyitä ja pidempiaikaisia vedenjakelun katkoksia tai vähäistä vedenpainetta ainakin seuraavilta alueilta: Keskusta, Sepänmäki, Palostenmäki, Syväjärvi, Suntianmäki, Koukjärvi. Ryhmäkoti Väinölän vedenjakelussa ei havaittu häiriöitä.

Kunnan vesijohtoverkoston alueelta ei aluetarkastuksissa havaittu vuotoja. Kunnan tekniset palvelut ja Loviisan Seudun vesi Oy paikallistivat ongelman lopulta Loviisan Seudun Veden vedenjakeluverkostoon.

Ongelma on saatu korjattua, tilanne on hallinnassa ja paineet palautuvat verkostossa hiljalleen. Vältäthän turhaa vedenkäyttöä.

Torstain 4.3. aikana käyttövesiverkoston vedenpaineessa voi vielä ilmetä häiriöitä. Vesi on sellaisenaan käyttökelpoista, mutta päättyneen katkon ja paineenvaihtelun vuoksi maku-, haju-, ja värihaittoja voi paikoin ilmetä. Nämäkin poistuvat käytön myötä. Ethän kuormita teknisen päivystyksen numeroa, mikäli ilmoitat samasta ongelmasta.

 

 

 

Myrskylän kunta pahoittelee vedenkäyttäjille aiheutunutta haittaa.

 

Tiedotteen päivitys on päättynyt 4.3. klo 00:40.

 

Tekninen päivystys 040 554 4387