Pop-up -rokotuspiste Myrskylässä maanantaina 25.4. klo 13-18

Pop-up -rokotuspiste Myrskylässä maanantaina 25.4. klo 13-18

Koronarokotuksen voi hakea ilman ajanvarausta Myrskylän terveysasemalta, (os. Oikotie 2), maanantaina 25.4. kello 13–18.

Pop-up -rokotuspisteeltä rokotuksen voivat ottaa ensisijaisesti ikääntyneet mutta myös kaikki 12 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat. Rokotuspisteeltä voi ottaa 1., 2., 3. tai 4. rokotteen.

Neljännen rokotteen saavat tällä hetkellä vain 80 vuotta täyttäneet tai voimakkaasti immuunipuutteiset henkilöt aikaisintaan kolme kuukautta kolmannen rokotuksen jälkeen. Kaksi rokotetta saanut ja koronataudin sairastanut iäkäs tai voimakkaasti immuunipuutteinen henkilö voi ottaa kolmannen rokotteen, kun sairastetusta taudista on kulunut 3 kuukautta. Kolme rokotetta saanut ja sen lisäksi koronataudin sairastanut iäkäs tai voimakkaasti immuunipuutteinen ei toistaiseksi tarvitse neljättä rokotetta.

Rokotuspisteille voi tulla vain täysin oireettomana ja mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus (myös ajokortti tai Kela-kortti käyvät). Asiointia nopeuttaa, jos puhelimessa tai tulostettuna on Omakannan rokotustodistus.