Roinaralli Myrskylässä 6.10.2021

Roinaralli Myrskylässä 6.10.2021

Autottoman apu Roinaralli starttaa syksyn kierrokselle lokakuun alussa

Salpakierto Oy:n organisoima Roinaralli-keräyskierros kiertää lokakuun alussa Kärkölässä, Myrskylässä, Orimattilan Artjärvellä, Hollolan Hämeenkoskella ja Pukkilassa laajennetulla aikataululla. Palvelu on suunnattu etenkin autottomille asukkaille, joiden ei ole muutoin mahdollista tuoda jätteitään lajitteluasemalle.

Roinarallin keräysautoihin voi tuoda maksutta pieniä eriä (50 kg tai 50 l) kotitalouksien vaarallisia jätteitä. Metallinkeräysautoon voi tuoda isot ja pienet metallijätteet ja sähkölaitteiden keräysautoon kaikenkokoiset kodin sähkölaitteet.

Älä säilö jätteitä kotona! Muistathan, että lajitteluasemilla otetaan ympäri vuoden kotitalouksilta maksutta vastaan vaarallisia jätteitä (50 kg tai 50 l/talous/vuosi), sähkölaitteita ja metalliromua.

Varaathan Roinaralli-keräyskierrokselle asiointiin runsaasti aikaa, sillä palvelemme asiakas- ja työturvallisuuden vuoksi pisteellä asioivia asiakas kerrallaan. Odotathan siis omaa vuoroasi rauhassa, sillä jätteiden vastaanottoautot ovat koko ilmoitetun ajan paikalla, eivätkä ne poistu ennen kuin kaikkia asiakkaita on palveltu.

Lue lisää Roinarallista: https://salpakierto.fi/jatteen-vastaanotto/roinaralli/

Roinaralli Myrskylässä keskiviikkona 6.10.2021:

16.00 – 16.30 Trollebo seurantalo, Koskenkyläntie 663

17.00 – 17.30 Kankkila, Humalakoskentie, urheilukenttä

18.00 – 19.00 Kirkonkylä, Höröläntie 2