Myrskylän kunta hakee varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen – hae 28.5. klo 12 mennessä

Myrskylän kunta hakee varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen – hae 28.5. klo 12 mennessä

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Esikkoon 11.8.2021 alkaen. Esikko tarjoaa esikoululaisille esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta aamu- ja iltapäivisin. Tehtävään sisältyy myös koulunkäynninohjaajan tehtäviä noin puolet päivittäisestä työajasta. Koulun loma-aikoina työskentelypaikaksi vaihtuu päiväkoti Helmitarha. Esihenkilönäsi toimii varhaiskasvatuspäällikkö.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kehittävän ja kannustavan työotteen. Olet positiivinen, joustava, innostunut työstäsi ja haluat kehittää varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuu kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon osilla.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Työaika on 38,25/vko. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 28.5.2021 klo 12 mennessä.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Kati Tähti p. 040 584 6847, kati.tahti@myrskyla.fi

Hae tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja-362019/