VEDÄ KOTIINPÄIN -KAMPANJA

VEDÄ KOTIINPÄIN -KAMPANJA

Kampanja on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!

 • Ajalla 22.2.-31.3.2021 mukaan ilmoittautuneissa paikallisissa yrityksissä yrityskokoon tai toimialaan katsomatta. Yritykset voivat tulostaa esille tiloihinsa/lisäämään verkkosivuilleen kampanjailmoituksen (alla olevan tiedoston viimeisten sivujen vaihtoehdot) osoituksena mukanaolostaan.

 • Osallistujana paikallisten yritysten yksityisasiakkaat ja kotitaloudet. Kotitalouksien osallistujien määrää ei ole rajoitettu. Myös ulkopaikkakuntalaiset voivat osallistua kampanjaan.

 • Asiakas tallettaa kampanja-ajalla viisi (5) tai kymmenen (10) kuittia kampanjayrityksissä tekemistään asioinneista, jokainen kuitti eri yrityksestä.

 • Jokaisen oston alaraja 5 eur/kuitti.

 • Kampanja-ajan jälkeen osallistujat ilmoittautuvat nimellään kunnanvirastoon 8.4. mennessä kunta@myrskyla.fi tai p. 019 510 850 ja kertovat, osallistuvatko 5 vai 10 kuitin ”kilpasarjaan”. Vain toiseen voi osallistua. Kaikki ilmoittautuneet osallistuvat kuitenkin yleissarjaan automaattisesti.

 • Sarjat ja palkinnot – ostolahjakortit paikallisiin, kampanjan yrityksiin:

  – 5 kuitin kilpasarja: 1. sijoittunut saa 150 euron, 2 sijoittunut saa 100 euron ja 3. sijoittunut saa 75 euron ostolahjakortin paikallisiin, kampanjaan ilmottautuneisiin yrityksiin.

  – 10 kuitin kilpasarja: 1. sijoittunut saa 250 euron, 2. sijoittunut saa 200 euron ja 3. sijoittunut saa 175 euron ostolahjakortin paikallisiin, kampanjaan ilmoittautuneisiin yrityksiin.

  – Kaikki mukaan ilmoittautuneet osallistuvat automaattisesti yleissarjaan, jossa arvotaan yksi 50 eur ostolahjakortti.

 • Voittajat (7) arvotaan kategorioissa nimeltä 9.4. Palkituksi voi tulla vain yhdessä sarjassa. Arvotun voittajan tulee esittää voittoaan vastaan kuitit ennen palkinnon luovuttamista. Kuitin on oltava lukukelpoinen siten, että siitä erottuvat vähintään päiväys, ostopaikka ja –summa.

 • Kilpailusta rajataan pois yrityksinä Sale, sekä tuotteina alkoholi ja tupakkatuotteet, veikkaustoiminta, sekä kaikki Matkahuollon ja Postin palvelut.

 • Yrittäjät voivat käyttää normaaleja ja/tai tehostettuja markkinointikeinoja kampanja-aikana, jotta nimenomaan heille kohdistuisi ”kuitinmetsästäjien” ostoja.

Kampanjassa mukana olevat yritykset:

Aamos Group Oy
Agorama Oy
Annikan Beauty
Antennihuolto Keisala Oy

EliiseBee hyvinvointipalvelut
FotoTiNooa
HB Sähkö Oy
Hunajasirkus Oy
Kahvila-Ravintola Myrskytähti
Karolina Café
Kati Nyholm
Koukjärven Höyläämö
Kukka-ateljé Tähtihetki
Myrskylän Apteekki
Myrskylän Savu Oy
NS Schneider Oy
Parturi-Kampaamo Hiuskulma
Rakennusliike J&M
Taksi Bruce Oy
Talla Oy
Tanhua Sisustuspuoti ja Kampaamo
Tmi Amorena/Sari Kauppinen
Tmi Jaana Saraste

Veikko Vilkman Ky

Vedä kotiinpäin -kampanja paikallisten yritysten toimintaedellytysten tukemiseksi koronatilanteessa