Kirjaston aukioloajat laajenevat – omatoimikirjasto aukeaa 30.8.2021

Kirjaston aukioloajat laajenevat – omatoimikirjasto aukeaa 30.8.2021

Myrskylän kirjasto ottaa omatoimiasioinnin käyttöön 30.8.2021. Kirjastossa voi asioida omatoimisesti silloin kun henkilökunta ei ole paikalla. Omatoimiajalla asioimiseen tarvitaan kirjastokortti, nelinumeroinen tunnusluku ja omatoimikirjastosopimus. Kirjastossa henkilökohtaisesti allekirjoitetulla sopimuksella sitoudutaan noudattamaan omatoimikirjaston käyttösääntöjä. Alle 15-vuotiaille voidaan tehdä oma asiakassopimus huoltajan suostumuksella. Huoltajan tulee henkilökohtaisesti käydä kirjastossa allekirjoittamassa alaikäisen sopimus. 

Omatoimisopimuksia voi jo nyt tehdä. Kirjaston henkilökunta auttaa asiakkaita kaikissa omatoimikirjastoon liittyvissä asioissa.

Omatoimiaikana kirjastoon kuljetaan ovesta näyttämällä kirjastokortti lukulaitteeseen ja näppäilemällä oma tunnusluku. Samalla kirjautumisella sisään voi tulla vain oman perheen jäseniä. Kirjastosta poistuttaessa ei tarvitse kirjautua erikseen ulos. Varmistathan, että ovi sulkeutuu kunnolla!

Kirjastossa voi omatoimiaikana:

– palauttaa ja lainata automaatilla
– noutaa varauksia
– käyttää asiakaskoneita
– lukea lehtiä
– viettää aikaa


Kirjaston aukioloajat 30.8.2021 alkaen:
                                                                                                

    Palveluaika:
Maanantai klo 8 – 17  
Tiistai klo 8 – 19 klo 10 – 15
Keskiviikko klo 8 – 19 klo 10 – 15
Torstai klo 8 – 19 klo 14 – 19
Perjantai klo 8 – 17 klo 10 – 15
Lauantai klo 8 – 14  
Sunnuntai klo 8 – 14  

                                  

Kirjastossa on tallentava kameravalvonta ja automatisoitu valaistus. Omatoimikirjaston käyttö perustuu omatoimisuuteen ja itsepalveluun. Kirjaston tiloissa on käyttäydyttävä asiallisesti myös omatoimiaikoina.

Mukavia hetkiä kirjastossa!