Etsivä nuorisotyö

 

 

Etsivä nuorisotyöntekijä auttaa sinua juuri niissä asioissa mihin apua kaipaat, oli se sitten pieni tai iso asia. Mikäli et oikein tiedä keneltä kysyä, kysy etsivältä nuorisotyöntekijältä! Palvelu on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille nuorille.

Mietityttääkö jokin elämäntilanteessasi?

Ei se mitään, selvitellään yhdessä ja mennään vaikka kahville. Sovitaan sinulle mieleinen tapaamispaikka. Ota yhteyttä etsivään nuorisotyöhön esimerkiksi, kun:

  • kaipaat tukea elämäntilanteessasi
  • tulevaisuudensuunnitelmasi ovat epäselvät ja työelämä tai opiskelupaikka mietityttää
  • haluaisit muuttaa omaan asuntoon, mutta et tiedä mistä aloittaisit
  • et saa selvää palveluiden tai lomakkeiden viidakosta
  • raha-asiat ovat solmussa
  • oma terveys mietityttää
  • haluaisit jutella luottamuksellisesti mieltäsi painavista asioista

Tapaamiset ovat aina vapaaehtoisia ja luottamuksellisia, eivätkä sido nuorta mihinkään. Voit saada tukea myös nimettömästi. Etsivä nuorisotyöntekijä ja nuori yhdessä kartoittavat nuoren elämäntilanteen ja omat tavoitteet, sekä mahdollisesti tarvittavat palvelut. Etsivä nuorisotyöntekijä kulkee nuoren rinnalla niin kauan, kuin nuori kokee tukea tarvitsevansa.

Nuorisolaki velvoittaa oppilaitoksia ja puolustusvoimia ilmoittamaan nuoren yhteystiedot etsivään työhön esimerkiksi silloin, kun nuoren opinnot tai palvelus keskeytyvät, mutta nuori voi myös itse olla yhteydessä etsivään nuorisotyöntekijään. Yhteyttä voi ottaa myös nuoren läheinen tai muu taho nuoren luvalla. Yhteydenottopyynnön voi jättää tätä kautta: https://yhteysetsivaan.fi/

Ota yhteyttä:

Etsivä nuorisotyöntekijä
Nina Kyyhkynen
nina.kyyhkynen@myrskyla.fi
044 706 4559

FB: Myrskylän Etsivä Nuorisotyöntekijä
IG: etsiva_myrskyla
SC: l_myrskylanet21
DC: EtsiväMyrskylä#3882