Talviliikunta

Myrskylän luistelukaukalo sijaitsee urheilukentän parkkialueella (Höröläntie 15). Talvikaudella 2022-2023 kaukalon lisäksi viereen ei ole jäädetetty lisäluistelualueita käynnissäolevan urheilukentän remontin vuoksi.
Kaukalon jäädytykseestä ja kunnossapidosta vastaa kunnan tekniset palvelut.
Ajantasaisimman tiedon jäätilanteesta saat soittamalla teknisen työnjohtajalle 044 726 9289, jäädyttäjälle 0400 214 957 tai liikunnanohjaajalle 044 719 0324.

Kaukalon valot saa päälle pukukopin seinässä olevasta katkaisijasta ja ne pysyvät päällä klo 21:30 saakka.

Huolehdi pukukopeissa riittävistä turvaväleistä. Käytössäsi on kaukalon puoleinen wc-tila.

Klo 19:00-21:30 on virallinen pelivuoro, jolloin ensisijalla ovat aina pipolätkää (ja siitä ylöspäin) pelaavat. Kaikki muu aika on ensisijaista perhe/höntsäluistelua, jolloin pelaaminen on kiellettyä perheiden tai höntsääjien ollessa paikalla. Jos esimerkiksi 19:00-21:30 aikana ei ole pelaajia, niin tottakai perheet ovat tervetulleita luistelemaan ja yhtälailla lätkän pelaajat klo 15:00, jos höntsääjiä ei näy.

Hiihtoladut

Kunnan alueella olevista virallisista hiihtoladuista vastaa liikuntapalvelut ostaen palvelun urheiluseura Myrskylän Myrskyltä. 

Kunnan ja urheiluseura Myrskylän Myrskyn kanssa sovitut hiihtolatukohteet ovat:

 • Kiparkatti
  • kenttä
  • 1km, 3km
  • Peltoreitti, noin 3 km
 • Kirkkojärvi
 • Koulun ympäristö ja sen peltoalue
 • Päiväkoti Helmitarhan läheisyys

Latujen kunnon löydät Myrskyn verkkosivujen lisäksi urheiluseuran sekä liikunnanohjaajan sosiaalisesta mediasta.
Päivittäiskuntokyselyt: Myrskylän Myrsky, Ari Viljaniemi 040 552 4608

 

Epäviralliset pulkkamäet

Myrskylässä ei ole virallista pulkkamäkeä tarjottavana, mutta tässä muutamia ehdotuksia kokeiltavaksi pulkkailuun:

 • Majakan ja Museon läheisyydessä oleva mäki ja pelto kohti Kirkkojärveä (pelto yksityisessä vuokrauksessa)
 • Kirkonmäkeä alaspäin mentäessä oikealle puolelle jäävä pelto (yksityisessä vuokrauksessa, laskeminen vahingoittamatta ja roskaamatta aluetta)
 • Laivakuopan ympäristö, Orimattilantie 206

Huomio! Kiparkatti ei ole listattuna epäviralliseksi pulkkamäeksi, emmekä kannusta laskemaan siellä. Kiparkatin alue on rauhoitettu hiihtoon ja hiihtoladut vaurioituvat välittömästi, jos päältä ajetaan pulkalla tai muulla vastaavalla laskuvälineellä.

 

Muut liikuntapaikat löytyvät osoitteesta https://www.lipas.fi/liikuntapaikat. Lipas on valtakunnallinen ja julkinen liikunnan paikkatietojärjestelmä, jota hallinnoi Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta ja rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.