Nuorisotila NUOKKU

Nuorisotila, NUOKKU

 

Nuorisotilassa järjestetään sekä suljettua että avointa toimintaa eri ikäryhmille. Avoimia nuokkuja on tarjolla kahdelle eri ikäryhmälle: 3.-6. -luokkalaisille kaksi kertaa viikossa ja 13-17 vuotiaille kaksi kertaa viikossa. Aukioloajat alla. Avoimissa nuokuissa voi viettää vapaa-aikaa yhdessä kavereiden ja ohjaajien kanssa jutellen, pelaten pelejä, askarrellen tai vaikkapa musiikkia kuunnellen. Nuorisotilaan saa tuoda omia eväitä ja herkkuja, sekä valmistaa niitä nuokulla.

Nuokun yhteystiedot:

Myrskylän Nuokku
Virastotie 7 (kirjastoa vastapäätä, rivitalon päätyhuoneisto)
                       

Instagram: Myrskylän Nuokku
Facebook: Myrskylän Nuokku

 

 
NUORISOPALVELUIDEN DUUNARITALLI 
TERVETULOA HUOLTAMAAN, KORJAAMAAN, PYÖRIÄ, MOPOJA, AUTOJA TAI MUUTEN VAIN ASKARTELEMAAN!
 
 

Nuokkukortti, pakollinen kaikilla alaikäisillä nuokun kävijöillä 1.1.2021 alkaen.

Myrskylän nuorisopalveluissa on otettu käyttöön nuokkukortti ihan jokaiselle alaikäiselle talon kävijälle. Aiemmin haettu nuokkukortti ei enää kelpaa, vaan uusi kortti on HAETTAVA. Nuokkukortti oikeuttaa nuoren osallistumaan tuttuun ja normaaliin tapaan nuokun avoimiin iltoihin ja toimintoihin jatkossakin. Haluamme turvata nuorten osallistumisen iltoihin, joten tarvitsemme nuoren ja lähiomaisen yhteystiedot turvallisuuden ylläpitämiseksi. Lisäksi nuokkukortilla saat paikallisista yrityksistä etuja korttia näyttämällä. Edut ovat nähtävillä kunnan nettisivuilla sekä Nuokussa.

Kauden 2022–2023 nuokkukortin saat helposti täyttämällä nuorisotalokorttihakemuksen. Hakemuksia saat nuokulta. Kortti on pakollinen 1.1.2021 alkaen. Nuokkukortti on maksuton. 

Kaikki lomakkeessa olevat tiedot ovat luottamuksellisia. Jäsenrekisteristä on laadittu tietosuojalain mukainen tietosuojaseloste. Tietojen ensisijainen tarkoitus on edistää nuorisopalvelujen ja nuorten sekä huoltajien välistä yhteydenpitoa.

Tietosuojaseloste Nuorisotyö 2022-2023