Omatoimikirjasto

Myrskylän kirjastossa voi asioida omatoimisesti silloin kun henkilökunta ei ole paikalla. Omatoimiajalla asioimiseen tarvitaan kirjastokortti, nelinumeroinen tunnusluku(sama kuin verkkokirjastossa) ja omatoimikirjastosopimus. Kirjastossa henkilökohtaisesti allekirjoitetulla sopimuksella sitoudutaan noudattamaan omatoimikirjaston käyttösääntöjä. Alle 15-vuotiaille voidaan tehdä oma asiakassopimus huoltajan suostumuksella. Huoltajan tulee henkilökohtaisesti käydä kirjastossa allekirjoittamassa alaikäisen sopimus.

Omatoimiaikana kirjastoon kuljetaan ovesta näyttämällä kirjastokortti lukulaitteeseen ja näppäilemällä oma tunnusluku. Samalla kirjautumisella sisään voi tulla vain oman perheen jäseniä. Kirjastosta poistuttaessa ei tarvitse kirjautua erikseen ulos. Varmistathan, että ovi sulkeutuu kunnolla!

Käyttösäännöt

Omatoimisopimus_tulostettava

Kirjastossa voi omatoimiaikana:

– palauttaa ja lainata automaatilla

– noutaa varauksia

– käyttää asiakaskoneita

– lukea lehtiä

– viettää aikaa

 

 

 

 

 

 

 

Kirjasto on avoinna:                                     

   Omatoimiaika:  Henkilökunta:
Maanantai klo 8 – 19
Tiistai klo 8 – 10 ja 15 – 19 klo 10 – 15
Keskiviikko klo 8 – 10 ja 15 – 19 klo 10 – 15
Torstai klo 8 – 14 klo 14 – 19
Perjantai klo 8 – 10 ja 15 – 17 klo 10 – 15
Lauantai klo 8 – 17
Sunnuntai klo 8 – 17

                  

Kirjastossa on tallentava kameravalvonta ja automatisoitu valaistus. Omatoimikirjaston käyttö perustuu omatoimisuuteen ja itsepalveluun. Kirjaston tiloissa on käyttäydyttävä asiallisesti myös omatoimiaikoina.

Mukavia hetkiä kirjastossa!