Graffititaide-työpaja nuorille

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
18.8.2020
16:00 - 20:00

Kategoriat


Aktiviteettia nuorille koulunalkajaisviikolla

Tiistaina 18.8.2020 graffititaiteilija Janne Wiljakainen ja Jaana Saraste vetävät graffitityöpajan nuorille.

(huom siirretty alkuperäisestä 11.8 viikolla)

Ohjaajat tapaavat ryhmän Myrskylän keskustassa ja käydään läpi graffititaiteen filosofiaa ja käytäntöjä. Sitten matkataan tekemään yhteisteosta yhdessä ohjaajien avustamana eli jokainen pääsee käytännössä myös tekemään graffitia. Syntynyt teos tullaan laittamaan esille Myrskylän keskustaan. Lisätietoja päivästä ja klo-ajoista ilmoittautumisen jälkeen.

Työpajaan mahtuu mukaan max 6 nuorta. Työpajan tarjoaa Myrskylän kunta ja osallistuminen on ilmaista. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja ne otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme osallistuvan lapsen/nuoren nimen, huoltajan nimen ja puhelinnumeron. Ikäraja K9.  

Ti 18.8 tavataan Myrskylän keskustassa Salella klo 16 ja lähdetään yhteiskyydillä Wiljakaisen ja Sarasteen työpajalokaatioon. Päälle vaatteet, jotka saavat likaantua maaleilla. Varaudumme suojakäsinein ja kasvomaskein. Paluu viim klo 20 tai aiemmin Salelle. Osallistujien kanssa sovitaan tarkemmin. Mukaan voi ottaa evästä, ja kuntakin varaa pientä suolaista ja mehua mukaan.

Ilmoittaudu nyt: tina.salminen@myrskyla.fi tai 0440850722.